Tennisvereniging Lindenholt

 

logo

                                          tvlindenholt 2

De wijk Lindenholt was nog grotendeels in aanbouw, toen bewoners van de nieuwe wijken bij de gemeentelijke Sportstichting de vraag neerlegden waar zij hier konden tennissen. Een bevredigend antwoord bleef uit en dat was aanleiding voor ondermeer Gerard Lukassen om een tennisvereniging op te richten. De belangstelling was meteen groot. In een mum van tijd stonden er 160 tennisliefhebbers op de ledenlijst. 

tvlindenholt 1

Tja wel leden maar geen accommodatie. Gelukkig boden collega-vereniging Smash en de gemeente Nijmegen sportieve gastvrijheid aan door, in afwachting het aan te leggen tennispark Lindenholt, op ondermeer sportpark Staddijk accommodatie beschik baar te stellen. De eerste clubkampioenen, José Bor en Maurice Gloudi, bevochten hun titels dáár. 

tvlindenholt 4Heel gezellig allemaal, het had meer weg van een picknick dan een serieus tennistoernooi. De tennisvereniging Lindenholt beschikt nu over 10 kunstgrasbanen, waarvan er 7 voorzien zijn van verlichting. Een moderne accommodatie met een mooi clubhuis waar ook tijdens de wintermaanden getennist kan worden.

 

www.tvlindenholt.nl

Translate »